We kunnen weer gauw aan de slag in de wijk Transwijk, in Utrecht het eerste Repair Café in 2014. Deze keer niet op de eerste donderdag van de maand, zoals in Transwijk gebruikelijk is, maar op donderdag 9 januari. De repairders staan weer paraat om u te leren uw kapotte huishoudelijke apparaten te repareren. Redelijke kans dat u ze dan in het nieuwe jaar weer kunt gebruiken! Ook kapotte cd- en dvd-spelers, kleine meubels en fietsen zijn de moeite van een kleine reparatie waard. We kunnen echter niet garanderen dat een reparatie slaagt.

Natuurlijk kunt u tijdens de reparatie of terwijl u op uw beurt wacht weer een kopje koffie of thee drinken. Ook ligt er kluslectuur ter inzage. U bent van harte welkom bij Repair Café Utrecht-Transwijk, donderdag 9 januari a.s., 13.00u – 16.00u, in Woonzorgcentrum De Bijnkershoek, Van Bijnkershoeklaan 250, Utrecht-Transwijk.

Meer informatie: Bep Jongste, coördinator Repair Café Utrecht-Transwijk
Tel. (030) 296 85 59 / E-mail bjongste@axioncontinu.nl