De Utrechtse bodem lijkt erg vruchtbaar voor Repair Cafés. Op 15 maart start in de wijk Overvecht een nieuw Repair Café; de vijfde in de Domstad. Met de oprichting van dit Repair Café kan een groot deel van de bewoners van de stad kapotte spullen repareren op niet al te grote afstand van hun huis. Als later dit jaar Repair Café Utrecht-Lunetten van start gaat, is de verdeling over de stad nog beter. En mochten er bij een groepje Zuilenaars de handen gaan jeuken, dan hebben alle Utrechters een Repair Café in de buurt!
De bijeenkomsten van Repair Café Utrecht-Overvecht worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. Doordat de Repair Cafés in de andere wijken elk een andere zaterdag van de maand hebben gekozen, en Repair Café Utrecht-Transwijk telkens de eerste donderdag, is er elke week in Utrecht een plek waar een vrijwilliger je helpt met bijvoorbeeld de reparatie van je koffiezetapparaat of je stofzuiger. Geen koffieloze weken of een vervuilend huis dus!
Goed om te weten: bij Repair Café Utrecht-Overvecht worden er geen fietsen gerepareerd, omdat er een fietsenmaker vlakbij is.

Datum: zaterdag 15 maart 2014., 14.00u – 17.00u
Locatie: Geefwinkel, Camera Obscuradreef 3 (aan de ‘achterkant’ van de Taagdreef), Utrecht-Overvecht)

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Stadsbussen 6 en 8. Uitstaphalte: Taagdreef (1 tot 2 minuten lopen van de Geefwinkel).

Parkeren: