Het tuin- en kampeerseizoen is begonnen. Zijn uw spullen er klaar voor of is er hier en daar een kleine reparatie nodig? De vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag. Dus kom maar met die kapotte heggeschaar, die te warme campingkoelkast of die parasol niet meer open wil. Natuurlijk bent u ook weer welkom met uw defecte tosti-ijzer, schemerlamp, fiets en andere meer gebruikelijke spullen.

Wachttijd
U kunt meerdere artikelen meenemen naar het Repair Café. Om de wachttijd voor iedereen acceptabel te houden, verzoeken we u echter voor elk volgend te repareren artikel weer achter aan te sluiten. Om 15.00u of 16.00u binnenlopen kan de wachttijd ook verkorten. Tot nu toe is het tussen 14.00u en 15.00u altijd topdrukte.

Workshop fietsbanden plakken
Speciaal voor kinderen is er tijdens deze bijeenkomst een workshop fietsbanden plakken.

Datum en tijd: zaterdag 31 mei 2014, 14.00u – 17.00u
Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, Utrecht-Oost)

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Stadsbus 8 richting Diakonessenhuis Uitstaphalte: Adriaen van Ostadelaan (1 minuut lopen van De Wilg).

Parkeren: kan in de Mecklenburglaan (niet gratis!).