Heeft u twee rechterhanden? Vindt u het leuk anderen (‘leken’) technische uitleg te geven en hen te helpen bij reparaties van huisraad, fietsen of textiel? Dan is vrijwilligerswerk bij Repair Café Transwijk misschien iets voor u.

Repair Café Transwijk is elke eerste en derde donderdag van de maand open, van 13.30u – 16.00u. De goed bezochte bijeenkomsten worden gehouden in Woon-/zorgcentrum De Bijnkershoek (Van Bijnkershoeklaan 250, Utrecht). De bezoekers van dit Repair Café zijn bewoners van De Bijnkershoek, wijkbewoners en andere geïnteresseerden. Ze vragen hulp bij de reparatie van huishoudelijke apparaten (elektrisch en mechanisch), elektronica (bijvoorbeeld cd-spelers, computers, printers), kleine meubelstukken, fietsen, kleding, huishoudtextiel (gordijnen, tafellakens), klokken, lampen, speelgoed… en alle andere spullen die makkelijk te vervoeren zijn. Met uw kundigheid maakt u veel mensen blij. Maar natuurlijk hoeft u niet van alles evenveel verstand te hebben.

Aanmelden? Meer informatie?
Mail of bel Bep Jongste (AxionContinu), organisator: bjongste@axioncontinu.nl,
tel. (030) 296 85 00.