Stichting Repair Caf̩ Nederland Рde organisatie die lokale groepen ondersteunt bij het opzetten van een Repair Caf̩ Рheeft november 2014 uitgeroepen tot landelijke Senseo-reparatiemaand. Verschillende Repair Caf̩s in heel Nederland organiseren die maand een bijeenkomst die helemaal gewijd is aan de reparatie van het ̩̩nkops-koffieapparaat.
De populariteit van de Senseo lijkt niet stuk te kunnen. Het apparaat zelf des te meer, helaas. En alleen al het openmaken van de koffiezetter is zo een karwei, dat menige poging tot reparatie daar al strandt… en weggooien de enige optie lijkt. Maar gaat u voor de zekerheid toch eerst even naar een Repair Café met uw kapotte Senseo. Verschillende repairders daar hebben onlangs een Senseo-repareertraining gevolgd, waardoor ze veel mankementen aan het apparaat kunnen verhelpen. Ze leren u graag de kneepjes van de Senseo-chirurgie.
Natuurlijk bent u niet verplicht naar een speciale Senseo-reparatiebijeenkomst te gaan als uw Senseo kapot is. Ook bij reguliere bijeenkomsten van de Repair Cafés helpen ze u graag.

Reparatiehandleiding Senseo
Zelf een Senseo repareren? Download de reparatiehandleiding.

Senseo-reparatiebijeenkomsten in Utrecht:

Meer informatie: