Een goed voornemen voor 2015: kapotte spullen niet direct weggooien, maar eerst een bezoekje brengen aan een Repair Café. Misschien biedt een kleine reparatie soelaas, en gaat uw kapotte stofzuiger, broodrooster, cd-speler of lamp weer een tijd lang mee.  Kapotte fietsrem, een klemmend kastdeurtje? Handige vrijwilligers laten u zien hoe u deze aanpakt, evenals een mottengaatje in een wollen trui of een loshangende zoom.  Bij Repair Café Leidsche Rijn kunt op 3 januari alweer terecht. Op deze eerste repareerbijeenkomst van het nieuwe jaar kunnen bezoekers ook behandeld worden door een pijnbestrijdingsarts.

Ook in 2015 geldt weer dat een bezoek aan een Repair Café gratis is (een vrijwillige bijdrage is welkom) en gezellig bovendien. Tegen een schappelijk prijsje zijn er consumpties verkrijgbaar. Wees welkom!

Repair Café Leidsche Rijn wordt mede mogelijk gemaakt door Doenja dienstverlening.

Datum: 3 januari 2015
Tijd: 13.00u – 17.00
Locatie: Vrijetijdscentrum Voorn, Akkrumerraklaan 131, Leidsche Rijn