Net als bij de vorige bijeenkomst van Repair Café Utrecht-Oost, op 28 februari jongstleden, kunt u aanstaande zaterdag weer een arts bezoeken tijdens de repareerbijeenkomst in De Wilg*). Dezelfde arts als de vorige keer behandelt uw pijnklachten. Dat doet hij in een afgeschermd hoekje, voor de nodige privacy. Wilt u gebruik maken van de diensten van de arts? Meldt u zich dan uiterlijk 16.00u (mits er al niet te veel mensen met pijn zitten te wachten) in het Repair Café. De behandeling is gratis. Toch wordt een vrijwillige bijdrage – met name voor het gebruikte materiaal – zeer op prijs gesteld.
Vergeet vooral niet uw kapotte broodrooster of waterkoker mee te nemen, als die ook klachten hebben. Want natuurlijk zitten ook de technische vrijwilligers weer klaar om – samen met u – defecte apparaten, textiel, kleine meubels, speelgoed en fietsen te repareren. Iedereen is welkom!

*) De aanwezigheid van de arts tijdens de bijeenkomst van aanstaande zaterdag is niet via lokale nieuwsmedia bekend gemaakt, omdat het voor de deadline voor de kopij nog niet bekend was.