Hoor, wie klopt daar, kinderen? ’t Is een repairder, zeker. Met een hamer, zeker. Hij zet een gammel poppenbedje opnieuw in elkaar. Een nieuwe is zo niet meer nodig. Dat scheelt Sint weer in de portemonnee!Ook op zaterdag 5 december wordt er weer van alles gerepareerd in Repair Café Leidsche Rijn: naast speelgoed ook huishoudelijke apparaten (elektrisch en mechanisch), cd- en dvd-spelers, lampen, Kerstverlichting en andere decoratieve accessoires voor de decembermaand. Natuurlijk worden er, zoals gebruikelijk, ook mankementen verholpen aan fietsen, kleine meubels, kleding en huishoudtextiel, kleine meubels, gereedschap… kortom, alles wat redelijk makkelijk te vervoeren is.

In tegenstelling tot eerdere repareerbijeenkomsten van Repair Café Leidsche Rijn zijn er bij deze geen arts, fysiotherapeut en stoelmasseur aanwezig!

Datum: zaterdag 5 december
Tijd: 13.00u – 17.00u

Locatie

Meer informatie via: Jeroen Bosch, e-mail jrc.bosch@gmail.com , tel. (06) 1310 5396.
Facebook: https://www.facebook.com/repaircafe.leidscherijn, Twitter @RepairCaféLr