Een oude speelgoedhijskraan laten repareren. Of zelf een nieuwe maken als Sinterklaascadeau. Dat kan allebei in Repair Café Lombok op zaterdag 3 december.
repair-cafe-lombok-reparatie-hijskraan

Wilt u uw vrienden of familieleden met Sinterklaas- of Kerstfeest verrassen met een zelfgemaakt cadeau of surprise? Maar weet u niet precies hoe u te werk moet gaan? De handige vrijwilligers van het Repair Café helpen graag! Neem wel zelf materiaal mee, en speciaal gereedschap als dat nodig is. In het Repair Café staat een naaimachine.
En natuurlijk wordt er ook weer gesleuteld aan broodroosters, schemerlampen, geluids- en videoapparatuur. Net zoals er eenvoudige reparaties aan kleding en huishoudtextiel (bijvoorbeeld tafellakens) worden gedaan. Dan kunnen die ook weer hun dienst bewijzen op de drempel naar het nieuwe jaar.

Datum: zaterdag 3 december 2016
Tijd: 14.00u – 17.00u
Locatie