Er is weer eens een plantendokter aanwezig bij Repair Café Utrecht-Oost! Bezoekers kunnen bij hem vooral terecht met vragen over de verzorging kamerplanten. Moet een bepaalde plant op een lichte of juist donkere plaats staan? Wat voor grond heeft ze nodig? Heeft ze mest nodig? Wanneer en hoe moet je een plant verpotten? En welke plant past het best in jouw huis? De plantendokter beantwoordt al dit soort vragen. Hij laat eventueel informatie vanaf zijn smartphone zien. Bezoekers zelf kunnen ook foto`s op hun smartphone meenemen van de plant(en) waarover ze vragen hebben. Het verpotten of bemesten gebeurt niet in het Repair Café. De plantendokter geeft alleen uitleg.

Natuurlijk wordt in het Repair Café ook weer het gebruikelijke spul gerepareerd: huishoudelijke apparaten, lampen, elektronica (cd- of dvd-speler, printer), gereedschap en speelgoed. Ook worden er kleine reparaties uitgevoerd aan kleding en huishoudtextiel, fietsen en kleine meubelstukken.

Datum: zaterdag 25 maart 2017
Tijd: 13.30u – 16.00u (inloop)
Locatie: Buurtcentrum Sterrenzicht, Keerkringplein 40 (Utrecht-Oost)