Je kunt je niet meer aanmelden voor de repareerbijeenkomst van Repair Café Utrecht-Oost op 26 juni. De bijeenkomst is volgeboekt.


Zomerstop
In juli blijft Repair Café Utrecht-Oost gesloten wegens een korte zomerstop.
Zaterdag 28 augustus ben je weer welkom. Ook dan moet je je van tevoren aanmelden via een link naar het reserveringssysteem van dit Repair Café. Die link publiceren we rond 18 augustus in een bericht op deze website. Probeer Repair Café Votulast als je niet zo lang kunt wachten.

Mailing list
Altijd op de hoogte blijven van de repareerbijeenkomsten van Repair Café Utrecht-Oost? Meld je aan voor de mailing list van dit Repair Café. Stuur een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com en je ontvangt elke maand een aankondiging van de eerstvolgende repareerbijeenkomst in Utrecht-Oost in je mailbox, met een link naar het reserveringssysteem. Die van de bijeenkomst van 28 augustus ontvang je rond 18 augustus.

Team Repair Café Utrecht-Oost wenst je een fijne zomer!