Fiets- of textielreparatie aanmelden? Stuur een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com, met vermelding van het mankement en je telefoonnummer.
Alle andere reparatieverzoeken meld je aan via ons reserveringssysteem.

Repair Café-team Utrecht-Oost heeft er weer zin in! Zaterdag 25 september kun je er terecht met je lekkende koffieapparaat, dat gammele bijzettafeltje of die flakkerende bureaulamp.

Geef ze nog een kans, die kapotte spullen. Onze handige Harries en Hannies kunnen veel herstellen. Ook voor kleine klusjes aan kleding of ander textiel ben je welkom (maar er worden geen nieuwe ritsen ingezet). 

Reserveren verplicht!

Als je iets aan je fiets wilt laten repareren of iets van textiel  (we zetten geen ritsen!), dan reserveer je door een mailtje te sturen naar repaircafeutrecht@gmail.com. Je kunt tussen 13.30u en 16.00u binnenlopen met je te repareren artikel. Eventueel geven we je van tevoren een indicatie voor een gunstig tijdstip. Het kan echter altijd zo zijn dat je even moet wachten.

Vermeld in je mailtje:

  • je naam en telefoonnummer 
  • wat je wilt laten repareren
  • wat er aan het artikel mankeertCoronamaatregelen

We houden nog steeds rekening met het coronavirus. Daarom verzoeken we iedereen:

·        elkaar de ruimte te geven (1,5m afstand bijvoorbeeld) en alleen te komen; kom binnen via de ingang bij de gymzaal (in de hoek), ga naar buiten via de uitgang in de gymzaal

·         de handen bij binnenkomst te desinfecteren; of je een mondkapje gebruikt, is aan jezelf, neem bij voorkeur je eigen mondkapje mee

Kom niet als je verkoudheids- of griepklachten hebt!