!Lees ook de coronamaatregelen (zoals scannen van QR-code), verderop in dit bericht!

Heeft jouw Kerstman ook een boost nodig? Breng hem zaterdag 18 december naar Repair Café Utrecht-Oost. Misschien kan één van de reparateurs de beste man oppeppen voor Kerst 2021.
Natuurlijk repareren de vrijwilligers die dag ook gewoon kapotte stofzuigers, scheerapparaten en fietsverlichting.

Let wel: het is de laatste repareerbijeenkomst in Utrecht-Oost (De Wilg). En reserveren is nog steeds verplicht. 

Reserveren verplicht

De corona regels dwingen de organisatoren van Repair Café Utrecht-Oost nog steeds – of weer – het aantal bezoekers te limiteren. Alleen dán kunnen is onderlinge afstand van 1,5m mogelijk. Daarom is reserveren verplicht.

Dat doe je als volgt:

Wil je een kledingstuk of iets aan je fiets laten repareren? Stuur een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com. Daarin vermeld je wat voor artikel je laat repareren, wat het mankement is en wat je telefoonnummer is (zodat de organisatoren je in het geval van een coronauitbraak op de hoogte kunnen stellen). Je kunt tussen 13.30u en 16.00 uur binnenlopen. Er kan je ook een tijdstip voorgesteld worden.

Reparaties van alle andere artikelen meld je aan via het reserveringssysteem  van dit Repair Café, uiterlijk zaterdag 18 december 10.00u.

Wat zijn de overige coronamaatregelen?

Het team streeft natuurlijk naar een coronaproof Repair Café. Daarom de volgende verzoeken aan iedereen:

>toon je QR-code bij de ingang

>desinfecteer je handen bij binnenkomst (er staat desinfecterende gel bij de ingang)

>geef elkaar de ruimte (1,5m afstand bijvoorbeeld) en kom alleen; kom binnen via de ingang bij de gymzaal (in de hoek), ga naar buiten via de uitgang in de gymzaal

>zet een mondkapje op, in elk geval als je loopt (neem bij voorkeur je eigen mondkapje mee).

Kom niet als je verkoudheids- of griepklachten hebt!

Eerste repareerbijeenkomst in 2022

Zaterdag 29 januari heeft Repair Café Utrecht-Oost zijn eerst repareerbijeenkomst in het nieuwe jaar. Houd deze website in de gaten (vanaf 20 januari ongeveer) om te weten of je dan moet reserveren als je er bij wilt zijn. Of geef je e-mailadres door voor de mailinglist van Repair Café Utrecht-Oost.

Mailinglist Repair Café Utrecht-Oost

Meld je aan voor de mailinglist van Repair Café Utrecht-Oost en Je ontvangt één keer per maand een aankondiging voor de eerstvolgende bijeenkomst (in De Wilg). Met informatie over het wel of niet aanmelden. De mailinglist wordt niet voor andere informatie gebruikt. Je kunt je elk moment afmelden.

Aanmelden voor de mailinglist doe je door een mailtje te sturen naar repaircafeutrecht@gmail.com.

Locatie Repair Café Utrecht-Oost: Mecklenburglaan 3-5
Bereikbaar met bus 8.
Parkeren kan in de parkeerstroken in de buurt (betaald).