De lockdown is voorbij. In februari gaan verschillende Repair Cafés weer open. Kijk in de agenda hierboven waar je deze maand zeker terecht kunt. Daar zullen in de loop van februari en maart waarschijnlijk nog enkele locaties bijkomen. Dus kun je niet op data die nu vast staan, check dan binnenkort de website weer eens.

Zijn er coronamaatregelen?

Afbeelding van Mohamed Hassan via Pixabay


Per 18 februari gelden er voor Repair Cafés geen coronamaatregelen meer. Wat natuurlijk niet betekent dat je de reparateurs, naaisters en andere Repair Café-bezoekers uit blijdschap moet zoenen en omhelzen. Houd rekening met elkaar. En heb je last van verkoudheids- of griepverschijnselen? Blijf lekker thuis!

Toegang Repair Café Utrecht-Oost
Repair Café Utrecht-Oost is zaterdag 26 februari open. Je kunt tussen 13.30u en 16.00u spontaan binnenlopen. Reserveren kan ook (tot zaterdag 10.00u). Waarschijnlijk wacht je dan minder lang op je beurt. Fiets- en textielreparaties kun je aanmelden via een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com. Vermeld alsjeblieft wat er aan je fiets / stuk textiel mankeert en wat je telefoonnummer is. We kunnen ongeveer aangeven op welk tijdstip je wordt geholpen.

Het team krijgt tijdens de repareerbijeenkomst de Oost voor Elkaar Medaille uitgereikt.
Locatie Repair Café Utrecht-Oost: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5.