Repair Café Swellengrebel is terug van meer dan tweeëneenhalf jaar weggeweest!

Vrijdag 5 augustus is dit Repair Café op het gelijknamige woon-/zorgcomplex weer open, van 13.30u tot 15.00u. Locatie: gebouw Swellengrebel (recreatiezaal), Burgemeester Fockema Andreaelaan 100, Utrecht-Oost.

Je kunt met allerlei soorten kapot spul langskomen: je cd-speler, je strijkbout, je elektrische koelbox… verzin het maar. Er is een fietsenmaker voor kleine fietsreparaties en een naaister voor eenvoudige textielreparaties. Voor slijpwerk kun je terecht bij Repair Café Utrecht-Oost in De Wilg (zie agenda).

Repair Swellengrebel: voor íedereen
Vóór de coronacrisis hielden de organisatoren van Repair Café Utrecht-Oost een paar keer per jaar een repareerbijeenkomst in Zorgcentrum Swellengrebel, aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan (Utrecht-Oost). De bijeenkomsten, onder de naam Repair Café Swellengrebel, waren bedoeld voor de bewoners van het zorgcomplex én voor buitenstaanders. En beide groepen zijn bij de komende repareerbijeenkomsten in Swellengrebel weer welkom.