Daar is-ie weer: Repair Café Swellengrebel! Aanstaande vrijdag (13 oktober, 14.00u – 15.30u) kun je in het gelijknamige woon-/zorgcentrum weer eens terecht met je kapotte spul. Dit Repair Café staat open voor iedereen: bewoners van het complex, de wijk en daarbuiten.

De organisatie is in handen van team Repair Café Utrecht-Oost. Dat heeft zijn reguliere repareerbijeenkomsten in De Wilg, elke laatste zaterdag van de maand. Het is de bedoeling dat je in woon-/zorgcentrum zo een vier keer per jaar kapotte spullen kunt laten repareren.

Wat kun je brengen?

Van alles. De gebruikelijke huishoudelijke apparaten, elektronica, gereedschap, speelgoed, sieraden, textiel, fiets, rollator… noem maar op. Maar slijpwerk wordt op deze locatie niet gedaan. (Wel in De Wilg). En magnetrons doet het team van Repair Café Utrecht-Oost helemaal niet.

Datum: vrijdag 13 oktober

Tijd: 14.00u – 15.30u

Locatie: woon-/zorgcentrum Swellengrebel (recreatiezaal) Burgemeester Fockema Andreaelaan 100

Je hoeft niet te reserveren.