Aanstaande zaterdag (28 oktober) zijn alle te reserveren plaatsen bij Repair Café Utrecht-Oost volgeboekt. Steeds meer Repair Café-bezoekers weten dat je voor dit Repair Café bij voorkeur een reservering plaatst. Dan weet je zeker dat je wordt geholpen – ook als er erg veel aanloop is. Bovendien is de wachttijd voor bezoekers die gereserveerd hebben minder lang.

Meer lezen? Klik links onder de foto op Lees meer

Alle reserveringen vergeven

Juist doordat steeds meer mensen beseffen dat je voor Repair Café Utrecht-Oost het beste een plekje reserveert, raken de beschikbare tijdvakken ook steeds eerder volgeboekt. Wil je aanstaande zaterdag een fiets- of textielreparatie of slijpwerk laten doen? Dan kun je nog steeds een mailtje sturen naar repaircafeutrecht@gmail.com, met vermelding van datgene wat je wilt laten repareren. De organisatoren proberen in te schatten hoe laat je het beste kunt komen, maar er bestaat altijd een kans dat je even moet wachten.

Spontaan langskomen mag

Besef dan wel dat je misschien lang op je beurt wacht – en bij veel aanloop misschien helemaal niet meer aan de beurt komt.

Datum: zaterdag 28 oktober

Tijd: 13.30u – 15.30u (spontane) inloop

Locatie: Activiteitencentrum De Wilg, Mecklenburglaan 3-5

Reserveren voor de editie van Repair Café Utrecht-Oost op 25 november kan vanaf de week van 30 oktober
via deze link.