Reserveren of spontaan binnenlopen

Repair Café Utrecht-Oost is in principe elke laatste zaterdag van de maand open, van 13.30u – 15.30u (in juli gesloten). Wil je iets laten repareren bij dit Repair Café? Dan hebben de organisatoren graag dat je een tijdslot reserveert via hun reserveringssysteem.

Voor fiets- of textielreparaties, of slijpwerk, stuur je een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com. Vermeld wat er aan je fiets / stuk textiel mankeert. De organisatoren kunnen ongeveer een tijdstip aangeven waarop je wordt geholpen. Maar het is niet uit te sluiten dat je even moet wachten.

Locatie: alle repareerbijeenkomsten worden gehouden in De Wilg, Mecklenburglaan 3-5

Meer informatie?
Staat de informatie die je over Repair Café Utrecht-Oost zoekt niet op deze website? Stuur een mail naar repaircafeutrecht@gmail.com en we beantwoorden je vraag.

Kijk ook eens op facebook.com/RepairCafeUtrecht/ voor informatie over Repair Café Utrecht-Oost.