Reserveren of spontaan binnenlopen

Repair Café Utrecht-Oost is in principe elke laatste zaterdag van de maand open, van 13.30u – 16.00u (in juli gesloten). Wil je iets laten repareren bij dit Repair Café? Dan hebben de organisatoren het liefst dat je een tijdslot reserveert. Spontaan binnenlopen met je te repareren artikel mag, maar waarschijnlijk duurt het dan wat langer voor je wordt geholpen.

Hoe reserveren?
Normaal gesproken kun je via ons reserveringssysteem een plekje reserveren, in elk geval voor de eerstvolgende repareerbijeenkomst. Door een technische storing in het systeem, is reserveren momenteel (mei) niet mogelijk. Heb je geen fiets- of textielreparatie aan te bieden? Geen slijpwerk? Loop gewoon spontaan binnen!

Voor fiets- of textielreparaties, of slijpwerk, stuur je een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com. Vermeld wat er aan je fiets / stuk textiel mankeert. We kunnen ongeveer een tijdstip aangeven waarop je wordt geholpen. Maar het is niet uit te sluiten dat je even moet wachten.

Locatie: alle repareerbijeenkomsten worden gehouden in De Wilg, Mecklenburglaan 3-5

Meer informatie?
Staat de informatie die je over Repair Café Utrecht-Oost zoekt niet op deze website? Stuur een mail naar repaircafeutrecht@gmail.com en we beantwoorden je vraag.

Kijk ook eens op facebook.com/RepairCafeUtrecht/ voor informatie over Repair Café Utrecht-Oost.