6 september : het eerste Repair Café Leidsche Rijn van het nieuwe seizoen vindt plaats in De Schalm. Vóór de zomervakantie werden vrijwel alle bijeenkomsten van dit Repair Café in de Metaal Kathedraal gehouden. De Schalm is hét buurthuis in De Meern en een perfecte locatie voor Repair Café Leidsche Rijn. Goede faciliteiten, centrale ligging en aardige medewerkers.

Er was een voltallige groep vrijwilligers aanwezig die het in de eerste helft behoorlijk druk had. De tweede helft verliep iets te rustig, maar daardoor werd het niet minder gezellig. Er waren veel concurrerende activiteiten in de buurt.

Wanneer de Leidsche Rijners en andere belangstellenden door krijgen dat Repair Café Leidsche Rijn zijn vaste stek in De Schalm heeft, zal de aanloop zeker groeien. Het was een zeer gezellige en fijne middag die tot vele herhalingen gaat leiden.