Repair Café Leidsche Rijn startte na de zomervakantieperiode zijn bijeenkomsten in Sociaal-cultureel centrum De Schalm, in de Meern. Vanaf volgende maand echter, wordt Vrijetijdscentrum Voorn de nieuwe stek van dit Repair Café. 6 december wordt de eerste repareerbijeenkomst op deze locatie gehouden. Dan vindt Repair Café Leidsche Rijn voor het eerst écht in Leidsche Rijn plaats, in plaats van De Meern, zoals dat tot nu toe het geval was.
Ook in Voorn krijgt u weer hulp van een handige vrijwilliger bij de reparatie van huishoudelijke apparaten (elektrisch of mechanisch), elektronica, kleding, huishoudtextiel, kleine meubels, fietsen… en alle andere spullen die redelijk makkelijk te vervoeren zijn. Speciaal deze keer is de aanwezigheid van een pijnbestrijdingsarts, aan wie de bezoekers advies kunnen vragen.

Datum: zaterdag 6 december 2014
Tijd: 13.00u – 17.00u
Locatie: Vrijetijdscentrum Voorn, Akrumerraklaan 131, Leidsche Rijn

Meer informatie: Jeroen Bosch  jrc.bosch@gmail.com, www.facebook.com/repaircafe.leidscherijn, @RepairCafeLr, tel. (06) 1310 5396