De organisatoren van de Utrechtse Repair Cafés wensen iedereen een gelukkig 2016 toe!

Ook in het nieuwe jaar verwelkomen we iedereen die zijn kapotte huisraad, kleding en fietsen een langer leven gunt. Na een reparatie gaan veel spullen nog een poosje mee. Wie er zin in had kon direct na de jaarwisseling meteen aanpakken. Op zaterdag 2 januari beet Repair Café Leidsche Rijn het spits af. Ook de andere Repair Cafés in Utrecht vervolgen deze maand hun repareerbijeenkomsten, bijvoorbeeld:

  • Repair Café Lunetten, Repair Café Votulast en Repair Café Lombok op zaterdag 9 januari. Repair Café Lombok biedt een nieuwe service: wie via internet een elektronisch apparaat zoekt – bijvoorbeeld een cd-speler – maar niet goed de waarde en betrouwbaarheid van aangeboden merken kan inschatten, kan hulp krijgen van deskundige vrijwilligers van het Repair Café.
  • Repair Café Transwijk blijft ook in 2016 zijn repareerbijeenkomsten houden op de eerste en de derde donderdag van de maand
  • Repair Café Swellengrebel is sinds zijn officiële start in september slechts één maal georganiseerd. We hopen vanaf de eerstvolgende bijeenkomst, op vrijdag 15 januari, de beoogde frequentie van één maal per twee maanden te halen.
  • Repair Café Overvecht heeft, zoals gebruikelijk, zijn repareerbijeenkomst op de derde zaterdag van de maand. Ook de vrijwilligers van het nieuwe Repair Café Zuilen maken die 16de  januari hun opwachting. In de regel komen ze de tweede zaterdag van de maand bij elkaar.
  • Repair Café Utrecht-Oost is hekkensluiter op zaterdag 30 januari.
  • Kijk voor openingstijden en adressen in de kalender in de rechterkolom!