Het was betrekkelijk rustig in het buurthuis aan de Oudwijkerdwarsstraat, zaterdag 21 december. De laatste editie van Repair Utrecht-Oost op deze locatie was ongeveer half zo druk als normaal (ongeveer 35 bezoekers in plaats van de gebruikelijke 60 of meer). Misschien dat veel mensen er de voorkeur aan gaven Kerstinkopen te doen. Bovendien zal een deel van onze stadsgenoten Utrecht hebben verlaten voor een vakantie. De bezoekers van deze editie van het Repair Café waren dus snel aan de beurt.
De studente aan de fotografie-opleiding in Amsterdam die ook op de vorige bijeenkomst foto’s maakte, was weer present voor een afsluitende fotografeersessie. En ook de lokale journalistiek toonde weer belangstelling. Een verslaggeefster van FunX Radio (Utrecht) heeft een korte reportage gemaakt. Wij plaatsen een link naar deze opname zodra wij daarover beschikken.