Midden op een verkeersplein een kapot speelgoedautootje repareren

Paviljoen pOp, midden op het Westplein

Utrecht is weer een Repair Café rijker. Zaterdag 8 maart start Repair Café Lombok! Net als het nog jonge Repair Café Leidsche Rijn, wordt dit nieuwste Repair Café in een bijzondere locatie gehouden, namelijk in Paviljoen pOp. Paviljoen pOp staat precies tussen de rijbanen op het Westplein. Door zijn geringe afmeting en eigenzinnige, artistieke uitstraling een opvallende verschijning. Het bestaat pas sinds januari 2014 en is een initiatief van Stichting Maanzaad, een groep creatieven die culturele projecten uitvoert en speelplekken en verblijfplaatsen in buurten creëert. Het paviljoen biedt ruimte aan kunstexposities, muziekworkshops, bijeenkomsten over zingeving, filosofie en poëzie. Daarnaast wordt er voorlichting gegeven over energiebesparing en slimme producten op dat vlak (led-verlichting, isolatie, zonnepannelen). En elke tweede zaterdag van de maand: Repair Café! Vijf enthousiaste repairders helpen u graag bij de reparatie van uw kapotte spullen.

Datum: zaterdag 8 maart 2014., 14.00u – 17.00u
Locatie: Paviljoen pOp, Westplein 1001, Utrecht-Lombok

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Stadsbus 28. Uitstaphalte: Kanonstraat (1 minuut lopen van Westplein)
Westplein ligt op 5 minuten lopen van Centraal Station Utrecht.

Parkeren: Langs de Kanonstraat of de Kanaalstraat (in beide straten tegen betaling)

Meer informatie: paviljoenpop.nl of Marij Nielen, e-mail info@paviljoenpop.nl /
tel. (06) 1310 5396