Donderdag 17 april start extra Repair Café Transwijk (13.00u - 16.00u)

Repair Café Transwijk was tot nu toe elke eerste donderdag van de maand open. Vanaf april komt daar de derde donderdag van de maand bij! Dat betekent dat u donderdag 17 april met uw kapotte spullen terecht kunt in Woon-/zorgcentrum De BijnkershoekHet in september gestarte Repair Café is de afgelopen maanden zo druk bezocht, dat de wachttijden aardig opliepen. Daarom is besloten voortaan tweemaal per maand een repareersessie op dezelfde locatie te houden. Ook voor die derde donderdag in de maand geldt dat iedereen welkom is. Bewoners van het woon-/zorgcentrum, bewoners van Transwijk en die van andere wijken van de stad.

Datum: donderdag 17 april 2014, 13.00u – 16.00u
Locatie: Woon-/Zorgcentrum De Bijnkershoek, Van Bijnkershoeklaan 250, Transwijk

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Stadsbus 7 stopt het dichtst bij De Bijnkershoek. Uitstaphalte: Van Bijnkershoeklaan (4 minuten lopen van De Bijnkershoek).

Parkeren: kan gratis op het terrein van De Bijnkershoek.