ProtoSpace FabLab biedt mogelijkheid tot 3D-printing

Repair Café Leidsche Rijn vindt tijdelijk op een andere locatie plaats dan de Metaal Kathedraal in de Meern. Op 7 juni a.s. wordt dit Repair Café gehouden in het ProtoSpace FabLab (http://protospace.nl). In dit innovatieve bolwerk vinden we 3D-printers, lasersnijders en andere innovatieve machinerie. U kunt getuige zijn van demonstraties van de aanwezige apparatuur.  Het plan is in ieder geval een 3D-printer in te zetten om kapotte of missende onderdelen uit het niets te laten ontstaan. Dus heeft u een apparaat waaraan iets ontbreekt (plastic), dan is er grote kans dat we het kunnen reproduceren. En wat nog leuker is, u kunt het onderdeel zien groeien.

Wat we tussen al die innovatie niet uit het oog verliezen, is het handwerk waarmee we bekend zijn geworden. Wat kunt u verwachten? Zoals altijd de handige mannen in het zwart, die alles aanpakken wat u mee naar binnen sleept. De naaisters die alles verstellen wat u versteld wilt hebben. De fietsenmaker is present om u van uw fietsenleed af te helpen. Last but not least: de fysiotherapeute, om u van spierpijntjes en krampjes af te helpen. Dit allemaal onder het genot van een koekje en een drankje. We heten iedereen welkom op deze tijdelijke nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg 16B, Utrecht. 7 juni 2014, 13.00u – 17.00u route beschrijving