Wel eens een lekke band gehad met je fiets, net als je naar school wilt, of onderweg? Wil je die zelf leren plakken? Dat kan!  band plakkenZaterdag 27 september, van 14.15u tot 16.00u, organiseert Repair Café Utrecht-Oost een Bandenplakcafé voor kinderen. Na afloop krijg je een diploma en een foldertje waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen.
Lees onderaan deze aankondiging hoe je je aanmeldt. Als je komt is het handig vooraf even het volgende YOUTUBE filmpje te bekijken:  http://www.youtube.com/watch?v=LS8OjkBFa7U. Duurt nog geen 5 minuten. Wij zorgen voor oefen-lekke banden. Het is prettig als je zelf een reparatiesetje meeneemt. Neem vooral ook je fiets mee, want daarop moet je oefenen.
Tot zaterdag 27 september a.s.!
O ja: je vader of moeder mag natuurlijk ook meekomen.


Datum en tijd:
zaterdag 27 september 2014. Je kunt vanaf 14.15u op elk moment binnenlopen, tot 16.00u
Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, Utrecht
Aanmelden: per e-mail (repaircafeutrecht@gmail.com). Geef in je mail alsjeblieft aan hoe laat je komt.