Zaterdag 11 oktober worden er in Utrecht maar liefst twee Repair Cafés geboren: Repair Café Lunetten en Repair Café Votulast (Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en Staatsliedenbuurt). Net als in de andere Repair Cafés in Utrecht en de rest van Nederland kunt u er kapotte spullen laten repareren door deskundige buurbewoners. Zo blijven spullen langer heel en gooien we minder weg. En voor buurtgenoten een gelegenheid om met elkaar aan de praat te raken.

Repair Café Lunetten
Repair Café Lunetten is door buurtbewoners opgezet, gebaseerd op het landelijk concept van Stichting Repair Café in Amsterdam. Zaterdag 11 oktober om 11.00 uur is de officiële opening door wijkwethouder Lot van Hooijdonk. Iedereen is van harte welkom! Dus neem kapotte spullen meenemen. Dan gaan we ze samen repareren! Denk aan:

  • kleding/ander textiel (bijvoorbeeld gordijnen, tafellakens, kussens)
  • fietsen
  • elektrische apparaten
  • meubels/houten voorwerpen

Vrijwilligers welkom bij Repair Café Lunetten
Wilt u helpen als reparateur, als gastheer/-vrouw of in de algemene organisatie? Graag! Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie over Repair Café Lunetten via:

  • E-mail: repaircafelunetten@gmail.com
  • Twitter: @repaircafelunet
  • Facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten