Repair Café Leidsche Rijn is in de stad Utrecht het eerste Repair Café dat speciaal aandacht besteedt aan de reparatie van Senseo’s. Deze 1-kops koffie-apparaten van Philips zijn razend populair, maar lastig te repareren.
Meerdere vrijwilligers van de Repair Cafés hebben zich in de techniek van het apparaat verdiept, waardoor ze inmiddels veel klachten weten te verhelpen. Ook de repairders van Repair Café Leidsche Rijn leren bezitters van een kapotte Senseo graag hoe ze defecten kunnen verhelpen. Maar bezoekers zijn ook welkom voor de gebruikelijke reparaties in het Repair Café (aan huishoudelijke apparaten, lampen, elektronica, speelgoed, kleine meubels, fietsen). Twee naaisters helpen bij het herstellen van bijvoorbeeld kleding en huishoudtextiel.
Kenmerkend voor Repair Café Leidsche Rijn is de aandacht voor lijf en leden, want ook die verdienen onderhoud. Een fysiotherapeut helpt bezoekers desgewenst van hun spierpijn en kramp af. Bij de stoelmasseuse is het lekker ontspannen.

Datum: zaterdag 1 november 2014
Tijd: 13.00u – 17.00u
Locatie: Sociaal-cultureel centrum De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern

Meer informatie: jrc.bosch@gmail.com, tel. (06) 1310 5396 (Jeroen Bosch). T: @RepairCafeLr
F: repaircafe.leidscherijn.