In het kader van de landelijke Senseo-reparatiemaand houdt Repair Café Utrecht-Oost een extra bijeenkomst, onder de titel Senseo Only. Heeft uw Senseo u in de steek gelaten? Blijft het lampje bij de start snel knipperen of juist langzaam knipperen, maar komt er geen koffie meer uit het apparaat? Of stopt het apparaat net wanneer de heerlijke koffie in uw kopje stroomt en weigert hij daarna dienst? In de meeste gevallen kunnen repairders van Repair Café Utrecht-Oost uw Senseo repareren! Ze hebben zich de afgelopen tijd speciaal getraind in de (lastige) reparaties van deze populaire apparaten.  Met onderdelen uit afgedankte Senseo’s of goedkope, nieuwe onderdelen krijgt uw koffiezetter een tweede leven (het Repair Café heeft een beperkte voorraad onderdelen).

Overigens moet de titel van deze bijeenkomst, Senseo Only, niet strikt opgevat worden. Eigenaren van andersoortige koffie-apparaten net zo welkom. Zelfs eigenaren van andere defecte huishoudelijke apparaten of elektronica, te repareren textiel, speelgoed, meubeltjes en fietsen helpen we tijdens deze bijeenkomst graag.

Datum: zaterdag 15 november
Tijd: 14.00u – 17.00u
Locatie

Meer informatie over het Senseo-gedeelte: via e-mailadres Diederik.Verheul@gmail.com of tel. (030)271 38 27

Meer informatie over de bijeenkomst in het algemeen: repaircafeutrecht@gmail.com

Senseo-apparatenoptocht naar RC

Foto: Repair Café Vlaardingen