Zonde om je defecte cd-speler meteen weg te gooien, …

Het in oktober gestarte Repair Café Lunetten loopt lekker. Alex en Marieke brachten een bezoek met een oude wekkerradio die erg kraakte. Ze waren erg enthousiast over het reilen en zeilen in het Repair Café. “We werden vriendelijk ontvangen, koffie en thee stonden klaar. We waren besliste niet de enige buurtbewoners; stofzuigers, een broodrooster, een ventilator, kapotte broek … er kwam van alles binnen.

...want in het Repair Café wordt ook veel elektronica hersteld.

…want in het Repair Café wordt ook veel elektronica hersteld.

De vrijwilligers namen alle problemen serieus, overlegden eventueel met elkaar, en in de meeste gevallen werd een oplossing gevonden. Het radiootje doet ’t nu weer stukken beter! Repair Café Lunetten: een fantastisch initiatief. Ook al heb je niets te repareren, je zou alleen al komen om de gemoedelijke sfeer!”

Ook kleine mobiele apparaatjes proberen de vrijwilligers te repareren.

Ook kleine mobiele apparaatjes proberen de vrijwilligers te repareren.

Zaterdag 13 december 2014, 10.00u Р13.00u, bent u weer welkom in Repair Caf̩ Lunetten. Locatie