Repair Café Leidsche Rijn vindt voor de tweede keer dit jaar plaats in Activiteiten Centrum Voorn. Met als extra line up voor die dag: Eveline (fysiotherapie) en Anita (stoelmassage). Ook komt er een arts voor pijnbestrijding. Bij Eveline kun je terecht voor advies en behandeling, bij Anita kun je helemaal tot rust komen in haar stoel. De arts kan je pijn verlichten of zelfs laten verdwijnen.
De vaste crew van repairders en textiel dames gaan alle binnen gebrachte spullen weer te lijf om te zorgen dat er zo min mogelijk weggegooid hoeft te worden. Dus kom langs met je kapotte spullen om ze samen met ons te repareren onder het genot van koek en zopie.

Repair Café Leidsche Rijn wordt mede mogelijk gemaakt door DOENJA Dienstverlening en de gemeente Utrecht.

Datum: zaterdag 7 februari 2015
Tijd: 13.00u – 17.00u

Locatie

Meer informatie bij Jeroen Bosch:
e-mail jrc.bosch@gmail.com
Facebook.com/repaircafe.leidscherijn
Twitter @RepairCafeLr
Telefoon (06) 1310 5396