Het is bijna afgezaagd het te vermelden, maar het aantal Repair Cafés in Nederland blijft maar toenemen. Ook in Utrecht zijn we goed bedeeld. En het houdt niet op, in 2015…

Repair Café Utrecht University
Op vrijdag 23 januari herstart Repair Café Utrecht University. Dit Repair Café is vorig jaar gestart door enkele enthousiaste studenten. Door organisatorische redenen werden de bijeenkomsten van dit Repair Café nooit op deze website vermeld. Bovendien verwaterden de bijeenkomsten aan het einde van het afgelopen jaar. Maar nu dus een frisse herstart!

Repair Café Zuilen
In Zuilen wordt gewerkt aan de opzet van het negende Repair Café in Utrecht. Wanneer dit Repair Café eenmaal draait, worden ook de bewoners van het noordwestelijke deel van Utrecht in hun buurt bediend. We houden u op de hoogte over startdatum en locatie van dit Repair Café in wording.

Er kan nog meer bij!
Met het aantal Repair Cafés dat de stad Utrecht tot nu toe heeft en de manier waarop ze over de stad verspreid zijn, hoeven Utrechters nooit ver te reizen met hun kapotte spulletjes. Maar er kunnen er altijd meer locaties bij. Wat te denken van Tuindorp of Voordorp? Wittevrouwen? Kanaleneiland? Wie tijd en zin heeft om maandelijks met een groepje enthousiastelingen een Repair Café in zijn of haar buurt te organiseren, kan altijd op tips rekenen van Stichting Repair Café Utrecht (de organisatoren van Repair Café Utrecht-Oost, het eerste Repair Café van Utrecht). E-mail: repaircafeutrecht@gmail.com.