Alles kan kapot. Of pijn doen, als je geen apparaat maar een mens bent. Bij de laatste repareerbijeenkomsten van Repair Café Leidsche Rijn waren meerdere professionals aanwezig die lichamelijke klachten aanpakken: een pijnbestrijdingsarts, een stoelmasseuse en een fysiotherapeut. Bij de eerstvolgende bijeenkomst van dit Repair Café is laatstgenoemde niet aanwezig (in het verspreide persbericht staat ten onrechte dat ook de arts niet aanwezig is).Verder is iedereen natuurlijk weer welkom met zijn of haar kapotte broodrooster, stofzuiger of ander huishoudelijk apparaat (elektrisch, elektronisch of mechanisch). Ook bij mankementen aan lampen, elektronica, textiel (kleding, gordijnen, kussens), kleine meubels en fietsen weten de helpende vrijwilligers vaak raad. En denk vooral ook aan (tuin)gereedschap. Het is straks weer tijd om de tuin klaar te maken voor het seizoen.

Datum: zaterdag 7 maart
Tijd: 13.00u – 17.00u

Locatie

Meer informatie: Jeroen Bosch, tel. (06) 1310 5396. Twitter @RepairCafeLr, https://www.facebook.com/repaircafe.leidscherijn