Taart 1 jaarZaterdag 21 maart aanstaande is Repair Café Overvecht open. Het is alweer een jaar geleden dat dit Repair Café startte (15 maart 2014), als derde in de stad Utrecht. Overvechters en andere bewoners van Utrecht weten de weg naar het Repair Café aan de Taagdreef te vinden. Het team heeft het elke keer druk met het repareren van kapotte spullen, zoals stofzuigers en koffiezetapparaten. Het aantal bezoekers varieert. Net als bij de andere Repair Cafés wordt hun bij binnenkomst gevraagd wat het probleem is met het apparaat of kledingstuk. Zo wordt bepaald wie hen het beste kan helpen. Ze krijgen een nummertje om de volgorde in het oog te houden. De vrijwilligers doen hun best de wachttijd zoveel mogelijk te beperken (er is koffie en thee), maar als het druk is kan het even duren voordat u geholpen wordt. Het is niet mogelijk om apparaten voor reparatie achter te laten. En vanwege de nabijheid van een fietsenzaak worden er in Repair Café Overvecht geen fietsen gerepareerd. Maar al het andere gebruikelijke spul waaraan in Repair Cafés gesleuteld wordt, is welkom. Neem dus vooral mee, die kapotte broodrooster, schemerlamp, cd-speler of stuk gereedschap. Ook mechanisch werkende spullen, speelgoed, kleding en ander textiel worden gerepareerd. Locatie Repair Café Overvecht.

Datum en tijd: zaterdag 21 maart 2015, 14.00u – 17.00u
Locatie

Meer informatie via repaircafeutrecht@gmail.com, t.a.v. Joanne van Beveren.