De Repair Cafés gaan weer open! Vanaf september kunnen Utrechters weer in vrijwel alle delen van de stad terecht met hun defecte koffiezetapparaat, lamp, cd-speler, printer, heggeschaar en wat er nog meer kapot kan gaan. Handige vrijwilligers weten er raad mee. Natuurlijk krijgen bezoekers ook weer hulp van naaisters bij eenvoudige naaiklussen. En bij de meeste Repair Cafés worden eenvoudige fietsreparaties gedaan.

  • Repair Café Lunetten op 19 september (wijkdag) in plaats van 12 september
    In de regel is Repair Café Lunetten op de tweede zaterdag van de maand open. In september is dat echter de derde zaterdag het geval, dus op 19 september. De reparareerbijeenkomst is dan namelijk een activiteit van de wijkdag die die dag in Lunetten georganiseerd wordt. Kijk in de kalender voor het adres en openingstijden.
  • Repair Café Votulast verandert zijn tijden
    Met ingang van september beginnen de repareerbijeenkomsten in Buurtcentrum de Leeuw ’s middags in plaats van ’s ochtends. Inloop 13.00u – 15.00u. Er wordt tot 16.00u gerepareerd.