Donderdag 3 maart vindt voorlopig de laatste repareerbijeenkomst plaats van Repair Caf̩ Transwijk. Daarna is dit Repair Caf̩ een aantal weken niet actief vanwege een renovatie in Woon-/zorgcentrum De Bijnkerhoek. Als het mee zit worden de repareerbijeenkomsten donderdag 21 april hervat. Als die datum niet haalbaar blijkt te zijn, gaat het Repair Caf̩ pas 19 mei weer open. We houden u op de hoogte via deze website en Рeventueel Рvia lokale media. Bewoners van De Bijnkershoek en het omliggende Transwijk zijn in de tussentijd natuurlijk welkom in ̩̩n van de vele andere Repair Caf̩s in Utrecht. Kijk (en klik) in de kalender rechtsboven op de startpagina van deze website voor data, tijden en locaties.

Voorlopig laatste datum Repair Café Transwijk: donderdag 3 maart 2016
Tijd: 13.30u – 16.00u

Locatie: Woon-/zorgcentrum De Bijnkershoek, Van Bijnkershoeklaan 250