Tijdens de Duurzame Week Utrecht (4 tot en 10 oktober) kunnen bewoners van de Domstad kennismaken met duurzame initiatieven in hun woonplaats. Op het programma staat, onder meer, een Duurzame Markt. Diverse duurzame ondernemers en vrijwilligersorganisaties zijn daar present. De Repair Cafés natuurlijk ook!

Verschillende duurzame ondernemers en vrijwilligersorganisaties laten op de Duurzame Markt zien wat ze te bieden hebben. Bij het kraampje van de Repair Cafés worden reparaties uitgevoerd – hoe kan het ook anders. U bent welkom met uw kapotte huishoudelijke apparaten, lampen, video- en geluidsapparatuur, speelgoed, gereedschap… kortom, alle spullen die normaal gesproken in een Repair Café onder handen worden genomen (alleen textiel waarschijnlijk niet).  Repairders laten zien hoe u ze weer in orde brengt. Dat doen ze gratis, zoals ook in de reguliere Repair Cafés gebruikelijk is.

Datum Repair Café Duurzame Markt: zaterdag 8 oktober 2016
Tijd: 12.00u – 17.00u
Locatie: Domplein, Utrecht

Meer informatie: Duurzame Week Utrecht, Duurzame Markt @ Domplein