Kerst staat voor de deur. Maar de sfeerverlichting wil er niet aan en het laat ook de steengrill ijskoud… . De repairder van het Repair Café is uw reddende engel!

Vóór de feestdagen zijn er in Utrecht nog een paar Repair Cafés open. En natuurlijk krijgt u ook hulp bij kleine herstelklusjes aan uw galajapon of black tie. Of bij reparatie van de stofzuiger, boormachine, cd- of dvd-speler, fiets, kortom, alle andere spullen die redelijk makkelijk te vervoeren zijn:

  • Donderdag 15 december, 13.30u – 16.00u: Repair Café Transwijk
    Locatie: Woon-/zorgcentrum De Bijnkershoek, Van Bijnkershoeklaan 250
  • Zaterdag 17 december, 13.30u – 16.00u (inloop): Repair Café Utrecht-Oost*
    Locatie: Activiteitencentrum De Wilg, Mecklenburglaan 3-5
  • Zaterdag 17 december, 14.00u – 17.00u: Repair Café Overvecht
    Locatie Buurthuiskamer Burezina, Jeanne d’Arcdreef 1

*In de regel heeft Repair Café Utrecht-Oost zijn repareerbijeenkomst op de laatste zaterdag van de maand. Vanwege de feestdagen is dat in december naar voren gehaald. De bijeenkomst op 17 december is overigens ook de laatste in De Wilg voor de tijdelijke verhuizing van Repair Café Utrecht-Oost.