Taart en slingers vanwege Internationale Repair Café Week

Zaterdag start de Internationale Repair Café Week (14 tot en met 22 oktober). Het Repair Café-team in Transwijk geeft zijn repareerbijeenkomst in die week daarom een feestelijk karakter. De ruimte van het Repair Café wordt versierd, en bij een feestje hoort natuurlijk…: taart!

Wat wordt er precies gevierd?

In de Internationale Repair Café Week vieren vele Repair Cafés over de hele wereld dat op 18 oktober 2009 in Amsterdam het eerste Repair Café van start ging. Dat is nu dus acht jaar geleden. Sindsdien is het aantal Repair Cafés opgelopen tot ongeveer 1.400, in Nederland en andere delen van de wereld. Een feestje waard!

In Utrecht is Repair Café Transwijk één van de Repair Cafés die open is in de Internationale Repair Café Week. Maar ook in enkele andere Repair Cafés kun je in die Week terecht. Klik op de gemarkeerde data in de kalender op de startpagina.

De Internationale Repair Café Week is een initiatief van de Stichting Repair Café International.