Is je fietsverlichting in orde?

We gaan de donkere dagen tegemoet. Dan is het extra belangrijk dat je je zichtbaar maakt op de fiets. Volgens de ANWB heb je zonder fietsverlichting 20% meer kans op een ongeluk.

 

 

 

 

Goed verlicht op pad. Lees de tips van de ANWB!

Mankeert er iets aan je verlichting, of heb je nog helemaal geen lampjes op je fiets, dan helpen de handige vrijwilligers van de Repair Cafés je graag de boel in orde te brengen. Die van Repair Café Utrecht-Oost bijvoorbeeld, besteden op zaterdag 26 oktober (13.30u – 16.00u) – de dag waarop de wintertijd ingaat – extra tijd aan de reparatie van fietsverlichting.  Maar ook bij andere Repair Cafés – Repair Café Brauhaus/Koffie Leute uitgezonderd – kun je terecht (kijk in de agenda voor openingstijden en adressen). Neem wel een verlichtingssetje mee als je fiets nog helemaal zonder zit!