Utrecht is een Repair Café rijker…: Repair Café Rivierenwijk! Dit Repair Café – de negende in de stad – houdt zijn repareerbijeenkomsten in de binnenruimte van Wijkspeeltuin De Boog. Een locatie die bij jong en oud in Rivierenwijk bekend is, aangezien het in een parkje ligt  waar ook veel volwassenen komen. “Bezoekers kwamen met het idee in de binnenruimte van de speeltuin een Repair Café te beginnen”, vertelt speeltuinbeheerder en Repair Café-organisator Jan-Willem Gunnink.

Iedereen is welkom
Volgens Gunnink is de ruimte in de speeltuin een prima repareerlocatie. “En kinderen die komen spelen zien dan meteen dat je kapotte spullen niet direct hoeft weg te gooien, maar kunt repareren”, zegt hij. Maar het nieuwe Repair Café richt zich niet alleen op kinderen. Gunnink: “Iedereen is welkom!” Elke eerste zondag van de maand open (12.00u – 15.00u) kunnen wijkbewoners er terecht met hun kapotte spullen.

2000ste lid Repair Café-netwerk
Met het lidmaatschap van Repair Café Rivierenwijk, eind vorige maand, telde het netwerk van Repair Café International 2000 locaties!

Vrijwilligers gezocht!
Ben je handig? Repair Café Rivierenwijk zoekt nog vrijwilligers! Meer informatie

Start: zondag 2 februari, van 12.00u tot 15.00u

Locatie: Wijkspeeltuin De Boog, Merwedekade 128 A

Meer informatie via Jan-Willem Gunnink, e-mailadres jw@wijkspeeltuindeboog.nl