Zaterdag 18 september (14.00u – 17.00u) is het over; je kunt dan ook weer in Overvecht kapotte spullen laten repareren, bij Repair Café Overvecht!Leden van dit Repair Café-team gaan hun best doen om bijvoorbeeld je cd-speler of keukenmachine weer aan de praat te krijgen. Of je fietsverlichting weer te laten shinen. Er is ook een vrijwilliger die eenvoudige reparaties aan kleding of ander textiel uitvoert.

Locatie Repair Café Overvecht: Buurthuiskamer Burezina, Jeanne d’Arcdreef 1.

Coronamaatregel: buiten wachten, bij de zij-ingang

Er mag maar een bepaald aantal personen aanwezig zijn in het gebouwtje. Dat is een maatregel van Burezina, om de verspreiding van corona te beperken. Je mag daarom het gebouw pas in gaan als je aan de beurt bent. Neem je paraplu dus mee als er regen verwacht wordt!

Heb je vragen over Repair Café Overvecht?

Stuur een mailtje naar repaircafeovervecht@gmail.com.