Love You Win GIF - Find & Share on GIPHY

De vrijwilligers van Repair Café Utrecht-Oost hebben de Oost voor Elkaar Medaille gewonnen. Een geweldige opsteker!

Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar reikt de gelijknamige medaille uit aan vrijwilligers (of mantelzorgers) die zich inzetten voor bewoners van Utrecht-Oost. Het Repair Café-team doet dat door elke maand belangeloos spullen van wijkbewoners te repareren.

Uitreiking Medaille 26 februari
De Oost voor Elkaar Medaille wordt zaterdag 26 februari aan het Repair Café-team uitgereikt tijdens de repareerbijeenkomst. Leuk als je daarbij bent. Je kunt spontaan binnenlopen tussen 13.30u en 16.00u. Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5. Reserveren kan ook (tot zaterdag 10.00u). Waarschijnlijk wacht je dan minder lang op je beurt. Fiets- en textielreparaties kun je aanmelden via een mailtje naar repaircafeutrecht@gmail.com. Vermeld alsjeblieft wat er aan je fiets / stuk textiel mankeert en wat je telefoonnummer is. We kunnen ongeveer aangeven op welk tijdstip je geholpen kunt worden.

Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar
De Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar informeert de bewoners van Utrecht-Oost over het aanbod van sociale activiteiten in hun wijk. Als het nodig is, brengt zij bewoners in contact met organisaties die sociale of praktische hulp bieden.

Lees meer over Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar.