Circulaire Economie gaat verder! GROW organiseert 25 januari de derde en laatste sessie van het thema circulaire economie. Na de reparatie van kleding tijdens de tweede sessie is het nu de beurt aan kapotte apparatuur. Samen met repaircafé Brauhaus repaircafé Bieb openen we voor een avond ons eigen repaircafe in Newton Hall – University College Utrecht.

Tijdens dit event word je begeleid door een team van reparateurs om samen jouw kapotte apparatuur nieuw leven te geven. Kortom goed voor de natuur en goed voor je eigen portemonnee.

Om effectief aan de slag te gaan is het belangrijk om door te geven wat voor apparaat je meeneemt zodat het team je zo goed mogelijk kan helpen. Er is gereedschap aanwezig op de locatie, echter slechts een beperkte hoeveelheid. Dus neemt zelf ook gereedschap mee, zodat je niet telkens op elkaar moet wachten. Denk hierbij aan schroevendraaiers, moersleutels en tangen.

Reserveer gratis je plek op deze website