Maak hem in elk geval winnaar van publieksprijs ‘het Gouden Stokstaartje’!

Harry van Someren, één van de oprichters van het eerste Repair Café van Utrecht (Utrecht-Oost), is genomineerd voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023. Net als alle andere genomineerden maakt Harry kans op de Publieksprijs, ‘het Gouden Stokstaartje’. Maak hem winnaar van de Publieksprijs door op hem te stemmen! Op 4 december sluit de stemronde.

Meer lezen? Klik links onder de foto op Lees meer.

Harry van Someren (midden), één van de oprichters van het eerste Repair Café van Utrecht is genomineerd voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee. Daarnaast maakt hij kans op ‘het Gouden Stokstaartje’, de Publieksprijs.

Harry van Someren ís vrijwilligerswerk

Van het groepje oprichters van Repair Café Utrecht-Oost is Harry de enige die nog betrokken is bij dat Repair Café. De eerste elf jaar was hij bestuurslid en reparateur; de laatste tijd springt hij op verschillende plekken bij als het Repair Café handen tekort komt.

Harry is ook jarenlang vrijwilliger geweest bij o.m. het Nivon en Museum Speelklok. En nog steeds zet hij zich belangeloos in voor de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht.

Waarom Harry winnaar van de Vrijwilligerstrofee én de publieksprijs zou moeten worden, lees je op de pagina waarop je je stem kunt uitbrengen voor Publieksprijs ‘het Gouden Stokstaartje’.