Donderdag (7 december, Nationale Dag van de Vrijwilliger) vond de feestelijke uitreiking plaats van de Vrijwilligerstrofee 2023. Een spannend gebeuren in het Stadskantoor, vooral voor de genomineerden. Harry van Someren was één van hen. vanwege zijn pionierswerk op het vlak van Repair Café en zijn belangeloze inzet bij andere andere organisaties, waaronder de Botanische Tuinen. Nam hij de Trofee mee naar huis?

Lees verder, klik onder de foto op Lees meer!

Harry van Someren krijgt, net als de andere genomineerden, het Vrijwilligersspeldje opgeprikt door wethouder Linda Voortman.

Winnaar in categorie Individuele vrijwilligers: Ahmed Amraoui

Spijtig voor Harry, de Vrijwilligerstrofee staat nu bij Ahmed Amraoui thuis. Harry kon zich daar in vinden. Ahmed doet goed werk in de wijk Kanaleneiland. In de categorie Vrijwilligersorganisaties was Utrecht Pride de gelukkige. De Publieksprijs ging naar Villa Pinedo. De Utrechtse Repair Café-teams feliciteren Ahmed Amraoui en Utrecht Pride van harte, maar blijven onverminderd trots op Harry!

Lees meer over de uitreiking van de Vrijwilligerstrofee 2023 en de Publieksprijs